De online stomerij

Leida & Jacques Sassen - 2de generatie, reeds 30 jaar aan het roer bij Stomerij Sassen

De online stomerij is een initiatief van Stomerij Sassen , professioneel textielreinigingsbedrijf in Haarlem sinds 1964. Als tweede generatie staan wij reeds 30 jaar aan het roer. Met een team van zeer betrokken medewerkers bedienen wij een grote trouwe klantenkring. Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Vooruitstrevendheid en vernieuwend met aandacht voor de wensen van de klant is daarbij onze drijfveer.

Het chemisch reinigen

Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder speciale apparatuur en deskundigheid. Per aangeboden artikel wordt er door ons bekeken wat de grondstof is, of de stof is veredeld en wat de beste reinigingsmethode is. Wij kiezen altijd voor de meest veilige en optimale manier van reinigen.
Wij reinigen met oplosmiddelen in milieuvriendelijke machines die voldoen aan alle wettelijke eisen. Vanuit onze service gerichte dienstverlening bieden wij u deze online service. Voor de consument van nu met weinig vrije tijd biedt de haal- en brengservice uitkomst!

Artikelen die door ons worden gereinigd zijn o.a.: kleding, overhemdenservice, bedrijfskleding, feestkleding en bruidsjurken. Daarnaast reinigen wij ook uw gordijnen & vitrages, dekbedden, kussens, tafellakens en nog veel meer.

Voor de tweede keer heb ik mijn bankhoezen door jullie laten stomen. Dit keer waren ze verpest door een andere stomerij. We dachten dat de bank al verpest was maar hadden hem toch maar naar jullie opgestuurd. Jullie namen uit jezelf contact op of de grijze kleur wel in de bank hoort, en hebben hem vervolgens weer helemaal mooi wit gekregen. Wat een service en voor dezelfde prijs als bij de stomerij waar het mislukte en die letterlijk geen 1 vlek eruit hadden gehaald (en jullie alle, en het waren er veel...). Dank dus!

Van Gerven - 20 augustus 2017

Met betrokken medewerkers hebben wij onze dienstverlening in een hoog vaandel staan!

Special stomerij

Als 'speciaal' stomerij krijgen wij veel aanbod in speciale artikelen. Ook buiten regio Haarlem blijkt de vraag naar onze diensten erg groot. Om ook deze klanten vakkundig en snel te bedienen zijn bankhoezenstomen.nl, donsjassenstomen.nl, gordijnstomen.nl en donsjassenstomen.nl gelanceerd. Consumenten en bedrijven in heel Nederland kunnen nu profiteren van de expertise van Stomerij Sassen.

Indien gewenst kunnen wij naast bankhoezen ook andere artikelen voor u op locatie ophalen, stomen en gereinigd thuisbezorgen. Neem hiervoor contact met ons op.

De hoezen gisteren gearriveerd en we hebben ze worstelend om de kussens gekregen. Ik wil u complimenteren met de zorg die u er aan besteed heeft: de lichte hoezen zijn in jaaaaren niet zo schoon geweest!

Mevr. Völke, 3 juni 2016

Kwaliteit verzekerd

Bij de online stomerij bent u altijd verzekerd van:

  • Professioneel stomen * van uw dekbedden
    * Lid van brancheorganisatie NETEX
  • Het thuis ophalen & thuisbezorgen van uw dekbedden binnen 4 werkdagen
  • Mogelijkheid om uw stoomgoed water- en vuilafstotend te maken

Onze klanten overDekbeddenstomen.nl

Score:
( klantbeoordelingen)


Bekijk alle reviews ›

Direct advies

Bel voor een persoonlijk advies of stuur een naar onze klantenservice. 023 - 531 45 02

Onze winkel

Onze medewerkers staan tijdens de openingstijden (ma/vr 08.00 - 18.00 uur, zat. 09.00 - 14.00 uur) voor je klaar in Haarlem.